Tryg og glad workshop

Jeg afholder rigtig gerne en workshop, hvor jeg lærer dig hvordan du kan hjemmebehandle dit barn med zoneterapi og akupressur. Der kommer nogle workshops i efteråret hos FOF og så snart jeg kender datoerne skal de nok komme ind her på siden. Du er meget velkommen til også at kontakte mig, hvis du ønsker en workshop, måske i din mødregruppe, eller for dig der er dagplejer. Jeg kommer gerne ud.

På denne workshop lærer jeg dig, hvordan du ved hjælp af akupressur og zoneterapi, kan hjælpe dit barn til bedre søvn og mindre uro. Jeg lærer dig hvordan du skal trykke, hvornår du skal trykke, og hvordan det gøres på den allermest kærlige og rolige måde.

På denne workshop lærer jeg dig, hvordan du kan hjemmebehandle dit barn ved forstoppelse, mavekneb, luft i maven, og andre årsager. Jeg lærer dig hvordan du bruger akupressur og zoneterapi på den mest hensigtsmæssige og kærlige måde.​

Mødregrupper

Jeg kommer også rigtig gerne ud til jer, hvis I er en mødregruppe, der ønsker at afholde en workshop. I kan selv være med til at bestemme indholdet.

Kontakt mig via kontaktoplysningerne her på siden 😊

Jeg vil elske at høre fra jer.

Workshop med zoneterapi og akupressur